tiistai 13. heinäkuuta 2021

Kesähommia

 Taas on aikaa kulunut. Pennut löysivät nopeasti omat kotinsa ja ovat asettuneet niihin hienosti ja perheet kuuluvat olevan omiinsa tyytyväisiä. C-pennuista on kasvanut reippaita, aktiivisia ja vietikkäitä nuoria, joiden kasvua on ilo seurata.


Ennen pentujen syntymää perheeseemme muutti Iranissa syntynyt Kahar, virallisemmin Alborz de Boorchin of Iran. Siskonsa Afra pitää majaa Askolassa, missä myös C-pentueemme ainoa narttu pitää sijoituskodissaan väkeä liikeessä. Kahar on erittäin ihastuttava ja superystävällinen, järkevä poika, joka miehistyy hitaasti mutta varmasti. Ratajuoksukirjansa koejuoksut se juoksi heti keväällä treenikauden alettelua. Ensimmäisiin maastoihinsa Kahar osallistui 11.7., joissa se juoksikin komeasti toiselle sijalle ansaiten ensimmäisen sertinsä. Samoissa kinkereissä Oghab uusi muutaman vuoden takaisen Pohjoismaiden maastomestaruusvoittonsa Best in field-pistein. Hienot miehet!

Tätä aiemmin mittelöitiin Suomen ratamestaruudesta Juhannuksen yöttömässä yössä Oulussa, Virpiniemen radalla. Oghab juoksi sitkeästi hyvällä tasollaan ajat 32.51 ja 32.53 ja sijoittui finaalissa toiseksi, Afran liitäessä voittoon ajalla 32.43. Kilpajuoksua parhaimmillaan! <3

 Kuvat: Ida Salonen